آخرین خبرها

33 ترفند کاربردی و پنهانی جی‌میل برای فتح دنیای ایمیل (بخش دوم)

جی‌میل در چندین سال گذشته راه درازی را پیموده است. این سرویس ایمیل بی‌نقص نیست اما بیایید صادق باشیم، شما با جی‌میل کلی سرویس بصورت رایگان دریافت می‌کنید. به عنوان یک اپلیکیشن وب، جی‌میل یک پروژه درحال پبشرفت است که گوگل هر از چند گاهی گزینه‌های جدیدی به آن می‌افزاید. قدرت درونی جی‌میل سرسام آور است. ما در این مقاله قصد داریم تا تمام ابزارهایی که در لایه‌های زیرین Gmail inbox قرار گرفته‌اند را به شما معرفی کنیم.

در بخش اول این مقاله به 11 نکته در مورد قابلیت‌های جی‌میل اشاره کردیم. در این مقاله 11 ترفند کاربردی دیگر از سرویس ایمیل گوگل را مرور می‌کنیم که غالباً کاربران ازشان بی‌اطلاع هستند.

12. پاسخ فوری

لازم نیست این‌قدر تایپ کنید، مخصوصا تایپ دوباره و دوباره‌ یک پیام مشابه. قابلیت آزمایشی Canned Responses در Gmail Labs برای آن‌هایی که باید جواب‌های مکرر و تکراری ارسال کنند یک الزام است. این قابلیت را فعال کنید و به یک ایمیل پاسخ دهید. روی فلش گوشه راست پایین صفحه کلیک کرده و Canned responses را انتخاب کنید. شما در این‌جا گزینه‌ای دارید که می‌توانید پیام را ذخیره کنید و یا یک پیام قبلا ذخیره شده را بر روی ایمیل فعلی اعمال کنید.

13. مزاحمت‌های ناخواسته گوگل پلاس را غیرفعال کنید

گوگل در تلاش بود تا فیسبوک را از سر راه بردارد ولی شکست خورد، اما شبکه گوگل پلاس به فعالیت خود ادامه داد. گوگل در سال 2014 این امکان را فراهم کرد که افراد ناشناس و غریبه در گوگل پلاس بتوانند به شما ایمیل بزنند. شما می‌توانید این قابلیت را غیرفعال کنید. در General Settings به قسمت +Email via Google (ایمیل از طریق گوگل پلاس) بروید. در آن‌جا یک منوی کشویی در اختیار دارید که می‌توانید انتخاب کنید چه کسی بتواند یا نتواند به شما ایمیل بزند. پیش‌فرض روی Anyone on +Google (تمام اعضای گوگل پلاس) تنظیم شده و بهتر است آن را به افراد داخل دایره رفقای‌تان محدود کنید. اگرهیچ‌کس را انتخاب کنید که چه بهتر.

14. گوگل تمام عکس‌ها را ذخیره می‌کند

وقتی شما یک ایمیل حاوی عکس دریافت می‌کنید، این پیام اساسا مثل یک صفحه وب می‌ماند و عکس‌ها از منبع بارگذاری می‌شوند، اما در جی‌میل این‌طور نیست. از سال 2013 ، گوگل تمام عکس‌هایی که از سیستم‌اش عبور کنند را cache (ذخیره) می‌کند. بنابراین وقتی شما یک عکس را در پیام جی‌میل لود یا بارگذاری می‌کنید، این عکس از سرورهای گوگل به دست‌تان می‌رسد. این قابلیت خوبی‌ است چرا که رهگیری شما توسط باگ‌های وبی مشکل‌تر می‌شود. از طرف دیگر یک بدی دارد و آن این‌که وقتی شما یک عکس محرمانه یا ریسکی ارسال می‌کنید شاید دریافت کننده ایمیل تنها کسی نباشد که آن را مشاهده می‌کند. برای داشتن بیشترین سطح امنیت به General Settings بروید و در بخش Images (تصاویر)، Ask before displaying external images (پرسش قبل از نمایش عکس‌های خارجی) را تیک بزنید. این کار همچنین کمک می‌کند تا عکس‌ها سریع‌تر بارگذاری شوند. البته این کار جلوی cache شدن عکس‌هایی که به ایمیل الصاق می‌کنید را نمی‌گیرد. پس اگر مطمئنید که برای‌تان دردسر نمی‌شود آن را ارسال کنید.

15. خروج (Sign Out) از راه دور

شما می‌توانید از چند کامپیوتر، تلفن هوشمند و تبلت به جی‌میل دسترسی داشته باشید. گاهی اوقات ناخواسته ممکن است داخل جی‌میل signed in بمانید (مثلا روی یک کامپیوتر عمومی)، یا از آن بدتر، مشکوک شوید که کسی بی‌خبر دارد از حساب کاربری‌تان استفاده می‌کند. به صندوق پیام‌تان بروید، در پایین صفحه زمان آخرین فعالیت حساب کاربری نمایش داده می‌شود. بر روی Details کلیک کنید تا جزئیات تمام فعالیت‌های حساب کاربری را مشاهده کنید. برای خروج و غیرفعال کردن دیگر اتصالاتِ در حال استفاده، بر روی sign out all the other sessions کلیک کنید. شما باید گزینه show any unusual activity (نمایش فعالیت‌های غیر عادی) را نیز فعال کنید.

16. Hangout روی تلفن

پیام‌های فوری (IM) هنوز بخشی از جی‌میل هستند، اما حالا به‌جای Gtalk با نام Hangouts کار می‌کنند. شما هنوز می‌توانید برای برقراری تماس‌های صوتی و تصویری با دیگر کاربران Hangouts ار آن استفاده کنید. فرقی هم ندارد آن‌ها روی جی‌میل باشند یا گوگل پلاس یا حتی یک دستگاه آندرویدی. وارد Hangouts شوید، فرد مورد نظر را از لیست تماس پیدا کنید و بر روی آیکون تلفن یا دوربین کلیک کنید.

17. ارسال + آرشیو

هیچ چیز آزاردهنده‌تر از این نیست که بفهمید به پیام جی‌میلی که قبلا ارسال کرده‌اید باید برچسب بزنید. برای این کار باید پوشه Sent Mail را باز کرده و پیام را پیدا کنید و به آن برچسب بزنید. اما شما می‌توانید قبل از ارسال یک پیام با کلیک بر روی فلش پایین راست صفحه تنظیم پیام بر روی آن برچسب بزنید.

بعد از آن به Settings بروید و روی دکمه Show ‘Send & Archive’ button in reply کلیک کنید. حالا اگر پاسخِ یک پیام, برچسب داشته باشد شما یک دکمه جدید با نام Send+Archive (ارسال + آرشیو) در اختیار دارید. (البته واقعا عبارت آرشیو ذکر نشده است و یک آیکون آرشیو گوگل بر روی دکمه نمایش داده می‌شود. با کلیک بر روی آن، پیام‌ها در یک پوشه/سربرگ از پیش تعیین شده آرشیو می‌شوند).

18. پشتیبان‌گیری از تمام پیام‌ها

می‌شود به گوگل در ذخیره تمام پیام‌های مهم اعتماد کرد؟ البته که نه. خوشبختانه گوگل یک لینک در اختیار شما قرار داده که می‌توانید کل مجموعه داده‌های جی‌میل، حتی داده‌های تقویم گوگل را ذخیره کنید. لازم نیست همه چیز را ذخیره کنید، می‌توانید فقط به سراغ سربرگ‌های مشخص بروید. همچنین می‌توانید از سرویس‌هایی مثل Gmvault استفاده کنید تا این کار را برای‌تان انجام دهد. یا با برنامه‌ای مثل Outlook از طریق POP3 به حساب کاربری جی‌میل‌تان متصل شوید تا هم پیام‌ها را بخوانید و هم از آن‌ها پشتیبان داشته باشید.

19. صدایش را بند بیاورید

بعضی گفتگوها هستند که نمی‌شود آن‌ها را پاک کرد، فقط می‌شود حواستان را پرت کنید و اهمیتی به آن‌ها ندهید. وقتی چنین موردی پیش آمد، دکمه mute (سکوت) را بزنید. این دکمه زیر مجموعه منوی More در صفحه‌ نمایش پیام است. همچنین می‌توانید از کلید M به عنوان میانبر استفاده کنید. حتی وقتی پیام جدیدی برسد باز هم این گفتگو در آرشیو باقی می‌ماند. شما دیگر آن‌ها را نمی‌بینید مگر آن‌که گیرنده مستقیم پیام باشید یا آن را جستجو کنید.

20. چرا همه جا پر شده از ستاره؟

یک پیام مهم است، یکی باید بعدا خوانده شود، یکی نیاز به پیگیری دارد، یکی سوالی پرسیده و درحال حاضر نمی‌توانید پاسخگو باشید. شما تمام این‌ها را با ستاره مشخص می‌کنید. وقتی بر روی ستاره‌ یک پیام کلیک می‌کنید آن پیام هایلایت شده و پیدا کردنش در پوشه‌ها/سربرگ‌ها آسان می‌شود. اما شما تنها به استفاده از ستاره‌های زرد رنگ محدود نمی‌شوید. به General Settings بروید و در ذیل Stars ، گزینه مورد نظر برای استفاده از یک ستاره، 4 ستاره و یا تمام ستاره‌ها را فعال کنید.

می‌خواهید به دنبال یک آیکون ستاره خاص بگردید؟ برای مثال برای یافتن ستاره‌های آبی “has:blue-star” را جستجو کنید. همچنین می‌توانید از “has:green-check” ، “has:purple-question”  یا ” has:orange-guillemet” استفاده کنید.

21. ارسال از یک آدرس متفاوت

شما حداقل یک حساب کاربری جی‌میل دارید، اما احتمالا چندین آدرس دارید. شما می‌توانید تمام آدرس‌ها را درون جی‌میل‌تان اضافه کنید و کاری کنید که به نظر برسد دارید پیام را از یک حساب کاربری کاملا متفاوت ارسال می‌کنید. به Settings بروید و سربرگ Accounts and Import را پیدا کنید. بخش Send Mail As (ارسال ایمیل به عنوان) به شما امکان می‌دهد تا چند آدرس ایمیل وارد کنید. اگر با یک حساب کاربری تعداد زیادی پیام ارسال می‌کنید اما می‌خواهید پاسخ‌ها به حساب کاربری دیگری منتقل شود این شیوه خیلی خوب عمل می‌کند.

22. چطور همه پیام‌ها را انتخاب کنیم

برای انتخاب تمام پیام‌ها در یک صفحه کادر بالا سمت چپ را تیک می‌زنید. درست است؟ تقریبا همین‌طور است، تیک زدن آن کادر تمام پیام‌های موجود در صفحه اول نتایج را انتخاب می‌کند و این اساسا به 100 آیتم محدود می‌شود. اگر بخواهید واقعا تمام پیام‌های موجود در یک سربرگ را انتخاب کنید آن کادر را تیک بزنید و در بالای لیست به دنبال لینکی با عنوان Select all X conversations in ‘Label بگردید. روی آن کلیک کنید و خواهید دید که تمام پیام‌ها انتخاب شده اند.

دسته بندی :
برچسب‌ها: نکات کاربردی جی میل, جی‌میل, جیمیل, مدیریت ایمیل, مدیریت جی‌میل

ایمیل مارکتینگ // 8:5 – چهارشنبه شانزدهم دی ۱۳۹۴

33 ترفند کاربردی و پنهانی جی‌میل برای فتح دنیای ایمیل (بخش اول)

جی‌میل در چندین سال گذشته راه درازی را پیموده است. این سرویس ایمیل بی‌نقص نیست اما بیایید صادق باشیم، شما با جی‌میل کلی سرویس به صورت رایگان دریافت می‌کنید. به عنوان یک اپلیکیشن وب، جی‌میل یک پروژه درحال پبشرفت است که گوگل هر از چند گاهی گزینه‌های جدیدی به آن می‌افزاید. قدرت درونی جی‌میل سرسام‌آور است. ما در این مقاله قصد داریم تا تمام ابزارهایی که در لایه‌های زیرین Gmail inbox قرار گرفته‌اند را به شما معرفی کنیم.

بگذارید با Labs شروع کنیم. لابراتوار قابلیت‌هایی که گوگل هنوز مشغول آزمایش آن‌ها است. شما می‌توانید از طریق آیکون Gear (چرخ دنده) در جی‌میل و انتخاب Settings (تنظیمات) و یافتن سربرگ Labs در بالای آن به لابراتوار گوگل دسترسی پیدا کنید. می‌خواهم پیشنهاد کنم تمام‌شان را فعال کنید، چرا که تقریبا همه آن‌ها خیلی کاربردی‌اند و در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت. علاوه بر Labs بسیاری از افزونه‌های مرورگر هم وجود دارند که می‌توانند جی‌میل را خیلی بیش از پارامترهای اصلی و اولیه آن به‌سازی کنند.

مطلب پیشنهادی: چگونه ایمیل‌های رمزنگاری شده ارسال کنیم؟

بسیاری از این قابلیت‌ها از طریق رابط کاربری اصلی در دسترس هستند و نیازی به نصب چیزهای اضافی و یا تغییر در تنظیمات ندارند. مسلط شدن به تعداد کمی از آن‌ها به شما کمک می‌کند تا از امکانات فراتر از سطوح ابتدایی ارسال و دریافت ایمیل، بهره کامل را ببرید. بیایید شروع کنیم.

1. صفحه میانبرها

جی‌میل پر است از میانبر‌های صفحه‌کلید برای تقریبا هرکاری که می‌توانید انجام دهید. صفحه حقه‌های مینیمالیستی جی‌میل شامل شرح گرافیکی کاملی از این میانبرها است. همچنین می‌توانید برای دریافت لیستی از این میانبرها، هنگامی که در جی‌میل هستید کلید‌های Shift+? را فشار دهید. اگر از این میانبرها خوش‌تان نمی‌آید، می‌توانید برای شخصی‌سازی آن‌ها به Settings و سپس به سربرگ Keyboard Shortcuts بروید (اگر از جی‌میل در اپ‌های تجاری گوگل استفاده می‌کنید نمی‌توانید میانبرها را شخصی‌سازی کنید).

2. بازگرداندن ایمیل ارسال شده

این مهم‌ترین تنظیمات جی‌میل تاکنون است. از settings به General tab بروید، Enable Undo Send را تیک بزنید و مدت زمان لغو ارسال را انتخاب کنید (5، 10، 20 یا 30 ثانیه). سپس هربار که شما یک ایمیل ارسال می‌کنید یک لینک Undo (لغو) در کادر زرد رنگ بالای صفحه مشاهده می‌کنید. اگر به موقع بر روی آن کلیک کنید پیام ارسال نمی‌شود و شما می‌توانید قبل از ارسال مجدد آنرا ویرایش و یا کلا حذف کنید. حتی پیام‌های لغو شده‌ را نیز می‌توانید بازگردانید، بنابراین وقتی یک پیام درحال ارسال را حذف کردید، می‌توانید آن را برگردانید و مجدد شروع کنید.

3. استفاده از چند حساب کاربری جی‌میل

اگر یک آدرس ایمیل استاندارد دارید (که به حساب کاربری گوگل‌تان متصل شده است) و علاوه بر آن یک حساب کاربری Google Apps دارید و حتی یک جی‌میل کاملا متفاوت هم دارید، می‌توانید از تمام‌شان یکجا استفاده کنید. با مرورگر گوگل کروم شما قادراید تا همزمان وارد چند حساب کاربری شوید و هر کدام از آن‌ها در یک سربرگ باز می‌شوند( در مرورگرهای دیگر مجبورید مجدد وارد شوید).

4. کشیدن پیام‌ها و برچسب‌ها

جی‌میل از سیستم پوشه‌ای استفاده نمی‌کند، در عوض label (برچسب) دارد. این دو عملکرد یکسانی دارند، البته برای کسانی که به شیوه پوشه‌ای عادت کرده‌اند، استفاده از سربرگ ممکن است راحت نباشد. من جدیدا کشف کرده‌ام که می‌توانید یک پیام را از صندوق پیام به یک برچسب بکشید و برای جستجوهای آینده بایگانی کنید. اما اگر هنوز با آن پیام کار دارید می‌توانید برچسب را از نوار سمت چپ به پیام بکشید! با این کار پیام داخل صندوق می‌ماند اما برای بایگانی آماده است.

5. انتقال پیام‌ها به حساب‌های کاربری متفاوت

این ترفند فقط برای کاربران iOS است: با آن‌که شما می‌توانید روی مرورگر کروم همزمان به چند حساب کاربری جی‌میل وارد شوید، اما فقط اپ ایمیل داخلی iOS به شما امکان می‌دهد تا پیام‌های دریافتی در یک حساب کاربری جی‌میل را به یک حساب کاربری جی‌میل دیگر یا بهتر بگوییم، به هر ایمیلی که از سرویس iMAP استفاده می‌کند منتقل کنید. این کار هنگامی که ایمیل‌های کاری را در آدرس ایمیل شخصی‌تان دریافت می‌کنید یا برعکس، خیلی به درد می‌خورد. برای انجام این کار می‌توانید در فهرست پیام‌ها روی Edit کلیک و تیک کنار پیام مورد نظرتان را فعال کنید و سپس روی Move کلیک کنید. در آخر، حساب کاربری مفصد و پوشه مورد نظرتان را برای انتقال انتخاب کنید.

6. پیش‌نمایش در یک پانل

بیشتر برنامه‌های ایمیل دسکناپ مثل Outlook از قابلیت پیش‌نمایش پشتیبانی می‌کنند (شما با کلیک روی یک پیام می‌توانید آن پیام را در پانل کناری همان پنجره مشاهده کنید). در جی‌میل، Preview Pane را در Gmail Labs فعال کنید، سپس منوی کشویی آن را در کنار دکمه Setting مشاهده خواهید کرد. شما می‌توانید بین پیش‌نمایش عمودی و افقی انتخاب کنید. وقتی پیامی انتخاب نشده باشد مقدار فضای باقی مانده از 15 گیگ فضای در دسترس شما نمایش داده می‌شود.

7. استفاده از نقطه در آدرس ایمیل

شناخته‌شده‌ترین راز جی‌میل این است که نقطه‌های درون آدرس ایمیل را نادیده می‌گیرد. بنابراین yourname@gmail.com با your.name@gmail.com و حتی y.o.u.r.n.a.m.e.@gmail.com یکسان است. آن‌ها همه به یک فرد می‌رسند. ممکن است بلااستفاده به نظر برسد اما باز هم می‌توانید به طرح کلی آن پی ببرید، بنابراین می‌تواند برای عضو شدن در پیام‌های خبری و اشتراک‌گذاری ایمیل‌تان حقه جالبی باشد. مثلا شما می‌توانید بفهمید چه کسی اسم‌تان را به اسپمرها فروخته است.

8. افزودن علامت + به آدرس ایمیل

حقه دیگر در مورد آدرس جی‌میل این است که جی‌میل هرچیزی بعد از علامت + را نادیده می‌گیرد. بنابراین yourname+shabakehmag@gmail.com و yourname@gmail.com هردو به یک‌ جا ختم می‌شوند. فرق‌شان در این است که این نام‌های ساختگی در فیلتر کردن پیام‌ها به درد می‌خورند چون فیلترهای جی‌میل چیزهای بعد از علامت + را می‌بینند. از این رو اگر در تمام پیام‌های خبری با yourname+news@gmail.com ثبت‌نام کنید، به جای فیلتر کردن تک تک ارسال کنندگان پیام‌های خبری فقط کافی است پیام‌های ارسال شده به آن آدرس را فیلتر کنید. (البته این حقه همیشه کار نمی‌کند چون بسیاری از سرویس‌ها امکان ثبت‌نام با ایمیل‌های حاوی کاراکترهای اتتخابی از جمله علامت + را نمی‌دهند)

9. جستجوی پیشرفته

یک راه سریع برای انجام یک جستجوی پیشرفته در جی‌میل کلیک روی فلش خاکستری در کادر جستجو است. اما جی‌میل کلی عملگر جستجو دارد که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. برای مثال با تایپ “in:trash” و “in:spam” می‌توانید این دو پوشه را نیز در جستجوی خود دخیل کنید یا آن را به “in:inbox” محدود کنید. از “label:” به همراه اسم پوشه یا برچسب برای جستجو در یک پوشه خاص استفاده کنید. “filename:” به همراه اسم فایل، یک فایل الصاقی مشخص را جستجو می‌کند. شما حتی می‌توانید با استفاده از “circle:” به همراه اسم گروه، داخل حلقه‌های دوستان‌تان در +Google جستجو کنید. با استفاده از علامت منها برای جستجوی یک عبارت در عبارت دیگر استفاده کنید: “شام –فیلم” فقط پیام‌هایی را جستجو می‌کند که حاوی عبارت “شام” هستند و اگر در پیام عبارت “فیلم” آمده باشد از آن پیام صرف نظر می‌شود. عملگر Boolean دیگری که از آن پشتیبانی می‌شود “OR” است (با حروف بزرگ تایپ کنید).

10. غیرفعال کردن تب‌ها در صندوق پیام

این نکته بیشتر در مورد خاموش کردن یک قابلیت است تا فعال کردن آن. رابط کاربری سربرگی در سال 2013 به عنوان راهی برای دسته‌بندی آیتم‌ها در صندوق پیام جی‌میل توسط گوگل معرفی شد. سربرگ‌ها هرکدام یک دسته‌بندی دارند که عبارتند از: Primary (که صندوق پیام اصلی شماست)، Social (اجتماعی)، Promotions (ترفیع)، Updates (بروزرسانی)، Forums (انجمن). بله این‌ها دسته‌بندی‌اند، نه برچسب. این دو با هم متفاوت اند. اگر احساس می‌کنید بعضی از پیام‌های‌تان نیستند احتمالا به این خاطر است که جی‌میل آن‌ها را در یک دسته دیگر قرار داده و شما رو سربرگ‌ها کلیک نکرده‌اید. شما می‌توانید برای خاموش کردن سربرگ‌ها به منوی چرخ دنده بروید و Configure Inbox را انتخاب کنید. نشان‌گر موس را روی هر گزینه ببرید تا مثال‌هایی از نمونه پیام‌هایی که به آن دسته منتقل می‌شوند را مشاهده کنید. به خاطر داشته باشید که دسته‌بندی‌ها تنها روی پیام‌های درون صندوق پیام اعمال می‌شوند و نه چیزهایی که قبلا آرشیو شده‌اند(اگر از SmartLabels هم استفاده می‌کنید واقعا بهتر است سربرگ‌ها را خاموش کنید وگرنه عقل‌تان را از دست می‌دهید).

11. جستجوی SmartLabels

در نکته قبلی گفتیم که SmartLabels (برچسب‌های هوشمند) را اجرا نکنید، اما اگر برای‌تان گیج کننده نباشد می‌توانید و باید آن را امتحان کنید. در حقیقت این قابلیت Gmail Labs حتی وقتی بصورت فعال از آن استفاده نمی‌کنید، در پس زمینه درحال اجراست. برای مثال “label:^smartlabel_receipt” را اجرا کنید، خواهید دید که تعدادی از خرید‌های اخیرتان به خاطر کدنویسی‌های گوگل در پس‌زمینه نمایان خواهند شد. SmartLabels اساسا چیزها را به عنوان Bulk (اخبار و میل‌های همگانی)، Forums (پیام‌های ارسالی از گروه‌ها) و Notifications (چیزهایی که باید ببینید اما شخصا توسط یک فرد ارسال نشده‌اند، مثل قبوض) دسته بندی می‌کند. با آن‌ها کار کنید و همزمان فیلترهای خودتان را بسازید و می‌بینید که دیگر نیاز نیست پیامی را بصورت دستی برچسب‌گذاری کنید.

دسته بندی : ایمیل مارکتینگ

بازاریابی آنلاین // 8:45 – شنبه دوازدهم دی ۱۳۹۴

10 مهارت موردنیاز برای تیم های بازاریابی آنلاین

10 مهارت موردنیاز برای تیم های بازاریابی آنلاین

تیم های بازاریابی آنلاین در راستای افزایش فروش و آگاهی برندها سخت در تلاش اند، یک الگوی جامع در شکل گیری این تیم ها نقش دارد و یکی از مهم ترین جوانب تنوع مجموعه مهارت ها و توانایی ها است. تیم های بازاریابی آنلاین به تعدادی از مهارت های گوناگون نیازمندند تا بتوانند به شکل موثری کمپین ها را ارتقا بخشند، در این مقاله 10 مورد از مهم ترین مهارت هایی که برای هر تیم بازاریابی آنلاین ضروری است، فهرست شده است.

1. طراحی وب

طراح کمپین های بازاریابی آنلاین باید قادر به ساخت محتوای دیداری باشد که در حین افزایش فروش قادر به نمایش برند نیز باشد. معمولا کار طراحی وب به سایرین واگذار می شود، اما حتی در این شرایط نیز فرد باید طراحی را مدیریت کند و کیفیت طراحی را مورد سنجش قرار دهد و یک نگرش کلی از آنچه به دنبال هست داشته باشد.

2. مدیریت رسانه های اجتماعی

یکپارچه سازی حضور ارگانیک برند با کمپین های پرداختی حیاتی است. مشتریان بالقوه مکررا به بازدید از صفحات فیسبوک، پروفایل های توییتر و سایر صفحات رسانه اجتماعی می پردازند و این اقدام معمولا قبل از خرید صورت می گیرد.

3. آشنایی با AdWords گوگل و Bing

جستجوی پرداختی هنوز هم نخستین اولویت برای کسب و کارهاست که تقاضاهای کنونی را پاسخگویی می کند. افرادی که فعالانه به جستجوی یک محصول با سرویس می پردازند، به احتمال بیشتری خرید می کنند.

پاسخگویی به تقاضای کنونی در ریل-تایم یکی از پایه های بازاریابی دیجیتال است که کلیه بازاریابان آنلاین باید با آن آشنایی داشته باشند.

4. آنالیز داده ها به صورت موثر

ردیابی وب سایت هایی که مردم پیش از ورود به وب سایت شما بازدید کرده اند و اطلاع از چگونگی رفتار آنها به بازاریابان فرصتی برای شناخت مشتریان و ترویج کمپین ها را می دهد. ابزارهایی مانند Google Analytics برای این کار در اختیار بازاریابان قرار گرفته است، تجزیه و تحلیل داده ها همواره برای سنجش کارآیی و بهینه سازی کمپین ها مورد نیاز است.

blog_15697_1

5. آشنایی با سئو

سئو یا Search Engine Optimization از جستجوی پرداختی پشتیبانی به عمل می آورد، مخصوصا در ارتباط با Google AdWords. یکی از بخش های سئو افزودن کلمات کلیدی مرتبط در صفحات وب به صورت استراتژیک می باشد. قیمت AdWords تحت تاثیر “quality score” یا امتیاز کیفیت قرار می گیرد، به این معنا که هرچه امتیاز بالاتر باشد، قیمت تبلیغ کمتر خواهد بود. کلمات کلیدی میزان ارتباط کوئری های مورد جستجوی افراد و نتایج نمایش نمایش داده شده در صفحه را تعیین می کنند و هرچه سئو به شکل بهتری پیاده سازی شده باشد قیمت تبلیغ ها نیز کمتر خواهد شد.

6. مدیریت ماهرانه پروژه

از سال 2011 به بعد تعداد تیم های بازاریابی آنلاین افزایش چشمگیری داشته است. هم اکنون تیم هایی با 125 نفر به ازای اکانت بر روی کمپین هایی برای یک پلتفرم فعالیت می کنند و این شرایط به نفع صنعت بازاریابی است. بازاریابانی که دارای تجاربی در زمینه ساخت و راه اندازی کمپین هستند باید گام بعدی را در جهت کنترل تیم های بزرگ و متخصص به کار گیرند.

7. آشنایی با برخی از جنبه های بازاریابی محتوا

همگی عبارت “محتوا پادشاه است” را به دفعات شنیده ایم، امروزه بازاریابی محتوا تنها به تحریر مطالب خلاصه نمی شود، بلکه دربرگیرنده اینفوگرافی های، ویدئوها و پادکست ها نیز می باشد. علاوه بر این از بازاریابان محتوا انتظار می رود که با بهترین روش ها جهت توزیع محتوا آشنایی داشته باشند، این موضوع از جوانبی به رشته روابط عمومی آنلاین نیز تعلق دارد.

8. برنامه نویسی

آشنایی مقدماتی با مهارت های برنامه نویسی حیاتی است، مخصوصا برای شرکت هایی که موقعیت های کسب و کار تجارت الکترونیکی متعددی دارند. یکی از مثال هایی که علم برنامه نویسی به کمک می آید، افزودن نام نزدیک ترین شهر در صفحه هدف با استفاده از آی پی آدرس بازدیدکننده از سایت به صورت خودکار می باشد، علاوه بر این بارگذاری سریع صفحات هدف نرخ تبادلات را افزایش می دهد. برخی از تبلیغات به مبادلاتی منجر می شوند و صفحه هدف جایی است که در آخر مبادله می شود.

9. مشاهده دیدگاه

باید اهدافی بلند مدت داشته باشید و نتایج منفی بلند مدت از فعالیت ها و تصمیمات بازاریابی را درک کنید، چرا که این ادراک جنبه مهمی از سنجش یک کسب و کار است.

10. فعال بودن

بازاریابان آنلاین فعال استراتژی های تبلیغاتی را امتحان می کنند، رویکردها را به کار می گیرند، به توسعه افکار جدید می پردازند و راه های فروش جدید را کشف می کنند. بسیاری از پلتفرم های بازاریابی آنلاین در حین فاز بتای خصوصی و مدت کوتاهی پس از راه اندازی ابزارهای جدید به افزایش ترافیک می پردازند. با در صدر قرار گرفتن آپدیت ها کسب و کارها قادر به شکست رقبا هستند، این کار توسط استفاده از ابزارها به محض در دسترس قرار گرفتن صورت می پذیرد.
دسته بندی : بازاریابی آنلاین
برچسب‌ها: بازاریابی آنلاین, طراحی وب, مدیریت رسانه های اجتماعی, آشنایی با AdWords گوگل و Bing

شبکه های اجتماعی // 16:42 – چهارشنبه نهم دی ۱۳۹۴

با این 10 ترفند بیشترین سود را از لینکدین ببرید!

ابزارهای رشد و توسعه استارت‌آپ ها
 

منبع:

ونچوربیت
یکی از قدرتمندترین ابزارهایی که برای بازاریابی می‌توان از آن استفاده کرد، لینکدین است. هرچند گاهی به این ابزار توجه زیادی نمی‌شود و مزیت‌های فوق‌العاده آن نادیده گرفته می‌شود. ولی نباید فراموش کرد که محیط آن به دلیل این‌که کاملا مربوط به کسب و کار و تجارت حرفه‌ای است، در عمل می‌تواند از خیلی پلتفرم‌های اجتماعی دیگر موفق‌تر عمل کند.

کاربران لینکدین روی ارتباطات و مکالمات حرفه‌ای متمرکز هستند. به همین دلیل اگر محتوای لینکدین به‌درستی منتشر شود می‌تواند مخاطب بیشتری را به خود جذب کند. هدف شما از استفاده از لینکدین چیست؟ آیا به دنبال آن هستید تا حرفه شما با استفاده از مزایا و فواید لینکدین به‌عنوان یک ابزار مارکتینگ؛ موفقیت خود را آغاز کند؟ اگر چنین قصدی دارید نگاهی به ۱۰ توصیه زیر بیاندازید تا درصد موفقیت شما افزایش پیدا کند.

۱ – حتما پروفایل خود را تکمیل کنید

پروفایل لینکدین شما برای حرفه آنلاینی که دارید بسیار مهم و حیاتی است و باید تمام اطلاعات وارد شود تا بیشترین فایده را برای شما به همراه داشته باشد. پروفایل شما اولین چیزی است که روی مخاطب اثر می‌گذارد؛ پس لازم است که تکمیل باشد؛ یک معرفی خوب؛ کامل و حرفه‌ای از کسب و کار شما.

۲ – وبسایت‌های خود را شخصی‌سازی کنید

لینکدین به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید نحوه نمایش وبسایت‌های خود روی پروفایل لینکدین را به شکلی که دوست دارید تنظیم کنید. این‌که شما بتوانید راهی برای تماس با خود ایجاد کنید ساده است؛ و قاعدتا توجه زیادی را به خود جلب می‌کنید و می‌توانید سایرین را متقاعد کنید تا لینک‌های شما را کلیک کنند.

۳ – با دیگران ارتباط‌سازی کنید

تعداد کاربران لینکدین در حال حاضر بالغ بر 85 میلینون نفر است. پس شما باید به دنبال آن باشید تا جایی که امکان دارد با افراد بیشتری در این شبکه ارتباط برقرار کنید. به لینکدین به‌عنوان یک فرصت شبکه‌سازی زنده نگاه کنید و سعی کنید شبکه خود را هرچه بیشتر گسترش دهید. این کار می‌تواند فرصت‌‌های بسیاری برای شما ایجاد کند.

۴ – به گروه‌های هدف ملحق شوید

بدون توجه به این‌که در کدام حوزه از صنعت فعالیت می‌کنید و حرفه شما چیست؛ عضو شدن در گروه‌های هدف امری ضروری است. به آن‌ها به چشم شبکه‌های کوچک‌تر و خاص‌تر نگاه کنید. آن‌‌ها می‌توانند یک عنصر کلیدی در رسیدن شما به موفقیت باشند.

۵ – برای شرکت خود پروفایل بسازید

یکی از جذابیت‌های پلتفرم لینکدین این است که همیشه در حال اضافه کردن قابلیت‌های جدید و تغییر و تحول است. این ویژگی جدید امکان انتقال پیام از طرف شرکت و همچنین معرفی محصولات در بخش پروفایل شرکت است. کاربران قادر خواهند بود تا در این بخش انواع ویدئو به همراه اطلاعات بیشتر و کامل‌تر در مورد شرکت شما مانند محصولات و سرویس‌ها را به سایرین معرفی کنند.

۶ – واقعی و پویا باشید

خیلی از پروفایل‌هایی که در لیکدین دیده می‌شوند کسل کننده و بی‌روح هستند. پس مراقب باشید که پروفایل شما گرفتار چنین مشکلی نشود. سعی کنید کسی که پروفایل شما را می‌بیند با چنان اطلاعات درست و واضحی روبرو شود که از روی آن شخصیت شما را تشخیص دهد. برای رسیدن به این نقطه از ویدئوهای گوناگون؛ داستان‌های جالب و سایر اطلاعات استفاده کنید.

۷ – لینکدین را به دیگران توصیه کنید

فراموش نکنید که لینکدین یک شبکه است پس با معرفی آن به دیگران تبدیل به یک عضو فعال شوید و تا جایی که می‌توانید آن‌ها را با این شبکه فوق‌العاده آشنا کنید. حتما دوست دارید که سایرین هم این کار را با شما بکنند؛ این راه می‌تواند تأثیر بسیار خوبی روی هدف کسب و کاری شما داشته باشد.

۸ – از شبکه‌های اجتماعی خود هم استفاده کنید

اکانت‌های خود در شبکه‌های اجتماعی و لینکدین را به هم متصل کنید تا اعلان‌های شما همیشه بروز شود و در دید سایرین قرار بگیرد. با سینک کردن اکانت‌های خود دقیقا به این هدف دست پیدا می‌کنید.

۹ – پروفایل خود را بهینه کنید تا رتبه بهتری در جستجوها داشته باشید

افراد همیشه در لینکیدن به دنبال دیگران هستند؛ این کار هم با جستجوی پروفایل انجام می‌شود. اطمینان حاصل کنید پروفایل شما آن‌قدر بهینه شده باشد که سایرین وقتی به دنبال متخصصینی مثل شما هستند به پروفایل شما برخورد کنند.

۱۰ – از برنامه‌های پیشرفته استفاده کنید

لینکیدین امکانات متنوعی در اختیار شما قرار می‌دهد که کمک می‌کند بهتر بتوانید کسب و کار خود را اشاعه دهید. برای این کار در پروفایل خود در قسمت Application به دنبال گزینه‌ای بگردید که احساس می‌کنید برای شما امتیاز بهتری خواهد داشت. اگر از لینکدین به درستی استفاده کنید مطمئنا در کسب و کار خود پیشرفت می‌کنید؛ پس حتما برخی یا تمام این توصیه‌ها را دنبال کنید تا نتیجه آن را ببینید.

و آخرین توصیه این‌که حتما دید کسب و کاری به حرفه خود داشته باشید و سعی کنید در لحظه تصمیم درست بگیرید.


دسته بندی : شبکه های اجتماعی

// 23:55 – شنبه پنجم دی ۱۳۹۴

خودآموز برنامه نویسی در 10 سال

عنوان: خودآموز برنامه نویسی در 10 سال

عنوان اصلی : Teach Yourself Programming in Ten Years

نویسنده: Peter Norvig

خلاصه: در این مقاله Peter Norvig (نویسنده ی کتاب معروف هوش مصنوعی مورد استفاده در اکثر دانشگاه های جهان) در مورد پدیده و تب یادگیری سریع برنامه نویسی صحبت کرده و نشان می دهد که برای تخصص در برنامه نویسی بر خلاف کتاب های عامه پسند (آموزش در 21 روز ، 24 ساعت ، …) حداقل 10 سال زمان و کار لازم است تا یک نفر به تخصص برسد (در هر رشته ای ، نه فقط یرنامه نویسی)

چرا همه این قدر عجله دارند ؟
تو هر کتاب فروشی که بروید ، کلی کتاب می بینید که می خواهند در چند ساعت یا چند روز به شما کامپیوتر یا برنامه نویسی یاد بدهند (از ویندوز و اینترنت گرفته تا ویژوال بیسیک و جاوا و …) من جستجوی زیر را در آمازون انجام دادم:

pubdate: after 1992 and title: days and
(title: learn or title: teach yourself)

یعنی کتاب هایی که از سال 1992 تا الان چاپ شده و در عنوانشان کلمات days و “یادگیری یا خودآموز” وجود دارد. نتیجه شامل 248 مورد بود. (مترجم: اعداد و آمار منتشر شده در این مقاله مربوط به سال 2001 هستند. ) 78 کتاب اول کتاب های مربوط به کامپیوتر بودند. عبارت days را با hours جایگزین کردم ؛ نتایج مشابه قبلی بود: 253 مورد که 77 تای اول در مورد کامپیوتر بودند. از 200 کتاب صدر نتایج جستجو (در کل) 96 درصد مربوط به کامپیوتر بود.
خلاصه این که یا مردم خیلی عجله دارند که در مورد کامپیوتر ها چیز یاد بگیرند یا هم که یادگیری کامپیوتر خیلی آسان تر از یادگیری چیزهای دیگر است. وگرنه هیچ کتابی در مورد بتهوون ، یا فیزیک کوانتوم یا حتی تربیت سگ ، در چند روز وجود ندارد.
خب ببینیم عنوانی مثل “آموزش پاسکال در 3 روز” چه معنی ای دارد:

  • یادگیری: در 3 روز شما وقت کافی برای نوشتن چند برنامه ی مهم و یادگیری از موفقیت ها و اشتباهاتتان و همینطور وقت برای کار کردن با یک برنامه نویس با تجربه را نخواهید داشت. خلاصه ، وقت کافی برای یادگیری چندانی نخواهید داشت. در واقع این کتاب ها بیشتر در مورد یک آشنایی کلی بحث می کنند نه درک عمیق از موضوع. به قول آلکساندر پوپ: “یادگیری سطحی ، چیز خطرناکی است”
  • پاسکال: در 3 روز شاید بتوانید سینتکس پاسکال را یاد بگیرید (ان هم به شرطی که قبلا با یک زبان مشابه کار کرده باشید) اما زیاد نمی توانید درباره ی کاربرد زبان یاد بگیرید. یعنی اگر قبلا با بیسیک برنامه نویسی کرده باشید ، یاد می گیرید که برنامه ها را در پاسکال ولی با روش بیسیک بنویسید اما نقاط ضعف و قوت پاسکال را یاد نمی گیرید. به قول آلن پرلیس: “زبانی که طرز فکر شما را درباره ی برنامه نویسی تغییر ندهد ، ارزش یادگیری ندارد”. ممکن است شما بخواهید قسمتی از پاسکال (یا هر زبان دیگری) را یاد بگیرید تا بتوانید از ابزار خاصی استفاده کرده و کار مشخصی را انجام دهید؛ در این صورت دیگر برنامه نویسی یاد نمی گیرید ، بلکه یاد می گیرید چطور ان کار مشخص را انجام دهید.
  • 3 روز: همانطور که در بخش بعدی می بینید ، این مدت کافی نیست.

آموزش برنامه نویسی در 10 سال
محققان (1) نشان دادند که برای متخصص شدن در بسیاری از زمینه ها (از شطرنج گرفته تا آهنگ سازی ، اپراتوری تلگراف ، نقاشی ، نواختن پیانو ، شنا ، تنیس ، عصب شناسی ، …) حدود 10 سال زمان لازم است. نکته ی مهم انجام کار پیوسته و با توجه است ، نه صرفا کاری را مدام تکرار کردن ، بلکه به چالش کشیدن خودتان با کارهایی که فراتر از توانایی فعلی تان است و تحلیل کارایی تان قبل و بعد از انجام ان کار و اصلاح اشتباهاتتان. و بعد تکرار کنید. و دوباره تکرار کنید. هیچ میانبری وجود ندارد: حتی موزارت که در 4 سالگی اعجوبه ای در موسیقی بود ، 13 سال طول کشید تا بتواند اولین کار حرفه ای و جهانیش را بسازد. گروه موسیقی بیتلز در سال 1964 با وارد شدن به صحنه ی موسیقی اکثر کارهایشان جزو کارهای محبوب (و به قولی “نامبر وان”) بودند ولی فراموش نکنید که اعضای گروه از سال 1957 در کلوب های کوچک لیورپول و هامبورگ فعالیت می کردند و اولین موفقیت بزرگشان (Sgt. Peppers) در سال 1967 عرضه شد. در یک مطالعه بر روی دانش آموزان در آکادمی برلین ، محققان اعضای برتر ، متوسط و پایین کلاس را مقایسه کرده و از آن ها پرسیدند که چقدر تمرین کرده اند:
همه (از هر سه گروه) نواختن را از حدود 5 سالگی شروع کرده و در سال های اول هر کس به یک میزان فعالیت می کرد (حدود 2 یا 3 ساعت در هفته) اما در حدود 8 سالگی تفاوت های واقعی نمایان شد. کسانی که در کلاس هایشان بهترین بودند ، بیش از بقیه تمرین می کردند: 6 ساعت در هفته در سن 9 سالگی ، 8 ساعت در 12 سالگی ، 16 ساعت در 14 سالگی و الی آخر تا سن 20 که هفته ای بیش از 30 ساعت کار می کردند. در سن 20 سالگی افراد برتر نزدیک به 10000 ساعت از عمرشان را به تمرین گذرانده بودند. دانش اموزان رده بعدی حدود 8000 ساعت و دانش اموزان معمولی (معلمین موسیقی در آینده!) حدود 4000 ساعت.
شاید هم 10000 ساعت ان عدد جادویی باشد نه 10 سال. به نظر ساموئل جانسون (1709-1784) زمان بیشتری لازم است: “برتری در هر رشته ای فقط با یک عمر کار به دست می آید و با قیمت کمتری قابل خرید نیست” و اما دستورالعمل من برای موفقیت در برنامه نویسی:

  • به برنامه نویسی علاقه داشته باشید. اطمینان حاصل کنید که انقدر از برنامه نویسی لذت می برید که حاضر باشید 10 سال از عمرتان را صرفش کنید.
  • با برنامه نویسان دیگر ارتباط داشته باشید. کد برنامه های دیگر را مطالعه کنید. این خیلی مهم تر از هر کتاب یا دوره ی آموزشی است.
  • برنامه بنویسید. بهترین نوع آموزش ، انجام دادن است. در واقع حداکثر سطح کارایی برای افراد در هر رشته ای ، به طور خودکار با تجربه ی بیشتر حاصل نمی شود بلکه نیاز به تلاش تعمدی برای بهبود دارد.
  • می توانید تحصیلاتتان را در دانشگاه هم ادامه بدهید. این کار باعث می شود از رشته تان درک عمیق تری به دست آورده و همچنین به کارهایی مشغول شوید که نیاز به مدرک دانشگاهی دارند. البته اگر از مدرسه و درس لذت نمی برید ، می توانید تجربه ی مشابهی را در کار کسب کنید (البته با تلاش بیشتر) Eric Raymond در دیکشنری هکر ها می گوید: “مطالعه و تحصیلات آکادمیک در رشته ی کامپیوتر یک شخص را تبدیل به یک برنامه نویس حرفه ای نمی کند ، همانطور که یک فرد فقط با مطالعه ی رنگ و قلم مو نمی تواند نقاش شود”. یکی از بهترین افرادی که در عمرم استخدام کردم (Jamie Zawinski) ، فقط تا دبیرستان درس را ادامه داده بود؛ با این وجود این شخص نرم افزار های خیلی خوبی تولید کرده (موزیلا و xemacs) و گروه خودش را در googlegroups دارد و حتی انقدر پول دراورد که بتواند یک کلوب شبانه بخرد.
  • روی پروژه های تیمی کار کنید. در بعضی از پروژه ها بهترین و در بعضی دیگر بدترین برنامه نویس باشید. وقتی بهترین هستید توانایی های خودتان به عنوان یک رهبر گروه را تست کرده و به دیگر افراد الهام می دهید. وقتی هم که بدترین باشید یاد می گیرید که حرفه ای ها چه کار می کنند و همچنین چه کارهایی را دوست ندارند انجام دهند (چون این کارها را می سپارند به شما!)
  • روی پروژه های دیگران کار کنید. برنامه هایی که دیگران نوشتند را مطالعه کنید. سعی کنید باگ های برنامه های دیگران را رفع کنید. به این فکر کنید که چطور برنامه هایتان را طراحی کنید که کار کسانی که می خواهند ان را نگهداری کنند آسان تر شود.
  • کلی زبان برنامه نویسی یاد بگیرید. یک زبان که از شی گرایی و کلاس ها پشتیبانی کند (مثل جاوا یا سی پلاس پلاس) ، یک زبان تابعی (مثل لیسپ یا ML) (م: یا Haskell) ، یک زبان اعلانی (مثل پرولوگ یا قالب ها در سی پلاس پلاس) ، یک زبان که از coroutine ها پشتیبانی کند (مثل Scheme یا Icon) (م: امروزه زبان های دیگری از جمله سی شارپ هم coroutine را دارند) و یک زبان که از برنامه نویسی موازی پشتیبانی کند (مثل Sisal) (م: و Erlang)
  • یادتان باشد که ما با کامپیوتر سر و کار داریم. بدانید که چقدر طول می کشد تا کامپیوترتان یک دستورالعمل را اجرا کند، یک کلمه را از حافظه واکشی کند (در هر دو حالت وجود و نبودش در کش) ، کلماتی متوالی را از دیسک بخواند ، یا به یک مکان از دیسک برود (seek) (م: منظور نویسنده آشنایی با معماری کامپیوتر است. آقای Stroustrup خالق سی پلاس پلاس هم روی این نکته تاکید دارند)
  • درگیر استاندارد سازی یک زبان شوید. حالا می تواند کمیته ی ANSI C++‎ باشد یا استاندارد شخصی تان برای کدنویسی (مثلا این که برای تورفتگی از 2 فاصله استفاده کنید یا 4 تا) در هر حال یاد می گیرید که بقیه چه چیزهایی را در یک زبان دوست دارند و همینطور علت این دوست داشتن را.

با در نظر گرفتن این موارد ، این سوال پیش می آید که صرفا با مطالعه ی کتاب چقدر می توانید یاد بگیرید. قبل از تولد اولین بچه ام ، تمام کتاب های “چگونه…” (How To…) را خواندم بودم و باز هم حس می کردم مبتدی ام. 30 ماه بعد (پس از تولد دومین فرزندم) دیگر سراغ کتاب هایم نمی رفتم؛ به جایش به تجربه ی شخصی ام تکیه کردم که معلوم شد خیلی مفیدتر و مطمئن تر از هزاران صفحه کتاب هایی است که توسط متخصصین نوشته شده اند. آقای Fred Brooks در مقاله ی “No Silver Bullets” (2) طرحی سه بخشی برای پیدا کردن بهترین طراحان نرم افزار مشخص کرد:
1- به طور سیستماتیک و هر چه زودتر طراحان برتر را مشخص کنید
2- یک مربی حرفه ای به آن ها اختصاص دهید تا مسئول و مراقب کار باشد
3- فرصت هایی را فراهم بیاورید که این افراد از طریق ارتباط و برانگیختن همدیگر ، رشد کنند
آلن پرلیس می گوید: “هر کسی می تواند حجاری یاد بگیرد: میکل آنژ باید یاد می گرفت چطور این کار را نکند. در مورد برنامه نویسان بزرگ هم همینطور است”
باشه ، بروید و ان کتاب جاوا را بخرید؛ احتمالا به دردتان بخورد ولی زندگی تان یا تخصصتان در کل در طول 24 ساعت ، روز یا حتی ماه تغییر چندانی نخواهد کرد.

(1) :
Bloom, Benjamin (ed.) Developing Talent in Young People, Ballantine, 1985.
Hayes, John R., Complete Problem Solver Lawrence Erlbaum, 1989.
Bryan, W.L. & Harter, N. “Studies on the telegraphic language: The acquisition of a hierarchy of habits. Psychology Review, 1899, 8, 345-375
Chase, William G. & Simon, Herbert A. “Perception in Chess” Cognitive Psychology, 1973, 4, 55-81.
(2) http://citeseer.nj.nec.com/context/7718/0

ضمیمه: انتخاب زبان
چندین نفر از من پرسیدند که کدام زبان برنامه نویسی را باید اول یاد بگیرند. هیچ جواب قطعی ای وجود ندارد ، اما به نکات زیر توجه کنید:

  • دوستان: وقتی کسی از من می پرسد از چه سیستم عاملی استفاده کنم ، جواب می دهم: “از هر چیزی که دوستانت استفاده می کنند” مزیتی که از یادگیری از دوستانتان به دست می آورید ، هرگونه تفاوت بین سیستم عامل ها یا زبان های برنامه نویسی را خنثی می کند. البته دوستان آینده تان را هم در نظر بگیرید: جامعه ای از برنامه نویسان که شما در آینده جزئی از ان ها خواهید بود. آیا زبانی که انتخاب کردید یک جامعه ی بزرگ و فعال و در حال رشد دارد یا این که روز به روز از استفاده کنندگانش کم می شود ؟ آیا کتاب ، وب سایت و فروم های اینترنتی برای رسیدن به جواب سوال هایتان وجود دارد ؟ آیا از اعضای این فروم ها خوشتان می اید ؟
  • سادگی: زبان هایی مثل جاوا و سی پلاس پلاس برای پروژه های بزرگ و حرفه ای طراحی شده اند که توسط تیمی از برنامه نویسان حرفه ای استفاده می شوند که کارایی زمان اجرا برایشان مهم است ؛ در نتیجه این زبان ها بخش های پیچیده ای دارند تا بتوانند نیاز های این افراد را براورده کنند. اما شما نیازی به این زبان ها ندارید ، چون می خواهید برنامه نویسی یاد بگیرید. شما نیاز به زبانی دارید که یادگیری اش آسان باشد و یک برنامه نویس تازه کار بتواند به راحتی با آن کار کرده و سینتکسش در یادش بماند.
  • تفریح: کدام روش را برای یادگیری پیانو می پسندید: روش معمولی و تعاملی که به محض فشار دادن هر کلید نتی را می شنوید یا روش دسته ای که پس از اتمام یک آهنگ نت ها را می شنوید ؟ مسلما روش تعاملی یادگیری را آسان تر می کند. از زبانی استفاده کنید که حالت تعاملی (interactive mode) دارد.

با توجه به این سه مورد ، توصیه ی من برای اولین زبان برنامه نویسی ، پایتون یا Scheme است. البته اگر سنتان تک رقمی است توصیه می کنم از Alice یا Squeak شروع کنید. مهم ترین چیز این است که انتخاب کرده و شروع کنید.
دسته بندی :
برچسب‌ها: برنامه نویسی, Peter Norvig

کارآفرینی // 10:5 – جمعه چهارم دی ۱۳۹۴

ده نکته آموزشی از ماجرای کارآفرینی عباس برزگر و دهکده اقامتی-گردشگری او در بوانات

عباس برزگر بدون شک یک کارآفرین موفق است. کارآفرینی که بدون داشتن تحصیلات دانشگاهی و سرمایه‌ی اولیه آن‌چنانی کسب و کار خود را به یکی از موفق‌ترین کسب و کارهای موجود در صنعت گردشگری در ایران تبدیل کرده‌است.

1. انتخاب ایده‌ی کسب و کار بر اساس نیاز، مشکل یا موضوع مورد علاقه مشتریان

همان‌طور که عباس برزگر در صحبت‌هایش بارها اشاره کرده است در شبی بارانی دو گردشگر آلمانی به او پناه می‌آورند و با میهمان‌نوازی او و خانواده‌اش مواجه می‌شوند و در بازگشت به کشور خود موضوع را با عده‌ای از دوستانشان در میان می‌گذارند. چند هفته بعد آن‌ها به همراه یک مترجم و این‌بار نه به‌صورت اتفاقی که به قصد دیدن عباس برزگر و روستای او به خانه‌اش مراجعه می‌کنند. وقتی عباس برزگر علاقه و اشتیاق آن‌ها در تماشای زندگی خود و روستاییان دیگر را ملاحظه می‌کند به ذهنش می‌رسد که این موضوع احتمالاً برای سایر گردشگران خارجی نیز جالب توجه خواهد بود. او می‌گوید:

مشاهده کردم توریست‌های خارجی علاقه‌ی زیادی به دیدن خانه‌های روستایی با تنورهای گِلی و افراد مسن با دست‌های چروکیده و گاو و گوسفندهایشان دارند. اینجا بود که فهمیدم زندگی روستایی یکی از بهترین جاذبه‌هاست.

این همان نکته‌ی اصلی برای هر ایده‌ی کسب و کاری است. اگر ایده‌ی شما نتواند مشکلی را از مشتریان حل کند، یا نیازی را از آن‌ها برطرف کند یا توانایی خلق ارزشی برای آن‌ها نداشته باشد حتی اگر به بهترین نحو هم اجرا شود به احتمال بسیار به موفقیت نخواهد رسید.

2. استمرار در تلاش، ناامید نشدن از شکست

عباس برزگر مانند تمامی کارآفرینان موفق یک‌شبه به موفقیت نرسید. “نه” شنیدن و نایده گرفته شدن، یکی از خاطرات مشترک همه‌ی کارآفرینان است. اکثر کسب و کارهای نوپا بعد از چندین ماه و حتی چند سال به درآمدزایی می‌رسند. بارها زمین می‌خورند و تصمیمات و برنامه‌های خود را شکست‌خورده می‌بینند، ولی مجدداً با تلاش دوباره و استمرار به جاده اصلی باز می‌گردند. عباس برزگر می‌گوید:

“نزدیک به شش ماه به‌صورت رایگان کار کردم…خیلی‌ها به من خندیدند و بی‌محلی کردند. حتی به‌دلیل اینکه سواد نداشتم در ابتدا به من پروانه‌ی گردشگری نمی‌دادند.

امید، تلاش و استمرار سه عامل بسیار مهم در موفقیت تمامی کارآفرینان است.

3. بهبود ایده از طریق خروج از دفتر کار و حضور در بازار و ملاقات با مشتریان.

استیو بلنک در کتاب معروف و پرفروش خود، “راهنمای عملی صاحبان استارتاپ”، تاکید زیادی بر ترک دفتر کار و حضور در متن بازار جایی که نیازهای واقعی مشتریان قابل مطالعه و اندازه‌گیری‌ست دارد. بسیاری از کارآفرینان جوان ساعات زیادی از وقت خود را در دفتر کار و مقابل رایانه‌ی خود می‌گذرانند. حتی اگر زمان زیادی را به بررسی اینترنتی محصول یا خدمات خود اختصاص دهید و نیازهای مشتریان را از روش‌های آنلاین پیگیری کنید، هم‌چنان نیاز مبرمی به حضور فیزیکی و صحبت با مشتریان خود دارید. از این طریق به بسیاری از اشتباهات محتمل خود پی خواهید برد و خیلی زودتر از آن‌که متحمل ضررهای مادی یا اتلاف وقت شوید از آن‌ها با خبر می‌شوید.

عباس برزگر در ابتدا گمان می‌کرد کافی است بین گردشگران خارجی برود و از آن‌ها دعوت کند که به منزل او بیایند و غذای محلی بخورند! اشتباهی که همان روزهای اول به آن پی برد و فهمید که به جای دعوت مستقیم از گردشگران باید به سراغ آژانس‌های مسافرتی که مورد اعتماد و مراجعه‌ی بیشتر گردشگران خارجی‌اند برود. نکته جالب این است که همین راه چاره را نیز مدیون حضورش در نزدیکی جمع مشتریان هدفش بود. همانطور که خودش بارها گفته این راه چاره را یک راننده مینی‌بوس که وظیفه جابجایی گردشگران را به عهده داشت با او در میان گذاشت.

4. مشاهده، گرفتن بازخورد و اِصلاح امور

مشاهده (Observation) یکی از موضوعات مهم در راه‌اندازی هر کسب و کاری است. از مرحله‌ی ایده‌یابی (خلق ایده) گرفته تا مراحل بهبود و توسعه و اجرا و مراحل فروش و بازاریابی همه و همه در گروی مشاهدات دقیق و واقع‌بینانه‌ی بنیان‌گذاران خواهد بود. یک کارآفرین موفق کسی است که چشمان تیزبین و گوش‌هایی شنوا داشته باشد و نشانه‌های اطراف را به‌خوبی درک و تحلیل کند.

عباس برزگر در این مورد بسیار خوب عمل کرده‌است. به گفته‌ی آقای برزگر بسیاری از تغییرات در نحوه‌ی پذیرایی، محل سکونت گردشگران و برنامه‌ی گردشگری آن‌ها بر اساس مشاهدات شخص ایشان از رفتار و بازخوردهای میهمانانش بوده است. او به خوبی متوجه علاقه‌ی گردشگران به محصولات غذایی ارگانیک شد و بر همین اساس صبحانه‌ و نهار و شام دهکده‌ی خود را به استفاده کامل از محصولات ارگانیک تغییر داد. عباس برزگر با مشاهده حساسیت گردشگران خارجی به امر بهداشت و پاکیزگی، در وسایل و امکانات پذیرایی دهکده‌ی خود تغییرات لازم را اعمال کرد. با مشاهده علاقه‌ی میهمانان خارجی به عروسی‌های سنتی عشایر و لباس‌های محلی آن‌ها، برنامه بازدید از عشایر و حضور در سیاه‌چادرهای آن‌ها را در برنامه‌ی اصلی بازدید از دهکده‌ی گردشگری خود قرار داد. البته ناگفته نماند، به دلیل زندگی ساده و روستایی عباس برزگر و دور بودن او از هر گونه فناوری و منابع یادگیری استانداردهای زندگی مدرن، برخی از این مشاهدات بنا به اظهار خود او با گذشت زمان به‌دست آمد.

5. بهبود مستمر

در دنیای کسب و کار، به‌خصوص بین کارآفرینان و صاحبان کسب و کارهای نوپا، سرعت تغییرات، روزانه و حتی در بعضی حوزه‌ها ساعتی خواهد بود! به‌دلیل اندازه کوچک، کسب و کارهای نوپا این مزیت را دارند که هر روز با استفاده از تحلیل‌ها و نظرات مشتریان تغییرات لازم را در کسب و کار خود اعمال کنند. کاری که عباس برزگر از روز اول انجام داده و هم‌چنان به آن متعهد است. او هر روز به دنبال ایجاد بهبود و ارزش‌آفرینی بیشتر برای مشتریانش است.

6. شبکه‌سازی

شبکه‌سازی (Networking) یکی از ابزارها در راه موفقیت کارآفرینان است. معمولاً در شروع هر کارآفرینی به‌دلیل منابع مالی و انسانی محدود، بهترین و اقتصادی‌ترین روش استفاده از روابط بین انسان‌هاست.  شبکه‌سازی به شما فرصت می‌دهد از توانایی‌ها و قابلیت‌های دیگران مطلع شوید و با ایجاد رابطه‌ای مناسب بتوانید در مواقع نیاز از این روابط کمک بگیرید.

یکی از هوشمندانه‌ترین کارهایی که عباس برزگر انجام داده‌است را از زبان خودش بخوانید:

اتوبوس مهمانان خارجیم را امروز درب یک مغازه نگه می‌دارم، فردا در مقابل یک مغازه‌ی دیگر. وسایل مورد نیازم را از چندین جا تهیه می‌کنم. توریست‌ها را یک روز به این روستا می‌برم و یک روز به روستای کناری. سعی کردم منابع درآمدی را تقسیم کنم.

او با ایجاد یک شبکه‌ بین خود و روستاییان دیگر، علاوه بر جلب حمایت آن‌ها، جاذبه‌ی گردشگری جدیدی را هم برای میهمانان خود تدارک دیده‌است.

7. اختصاص بودجه‌ی کافی برای توسعه‌ی کسب و کار

بسیاری از سرمایه‌گذاران یکی از فاکتورهای اساسی ارزیابی عملکرد کسب و کارها را نسبت بودجه تحقیق و توسعه به کل درآمد آن کسب و کار می‌دانند. هر چند برای این بودجه درصد ثابتی وجود ندارد، ولی معمولاً در کسب و کارهای نوپا و کوچک بیش از 50 درصد از درآمد باید صرف تحقیق و توسعه‌ی محصولات یا خدمات جدید شود.

عباس برزگر به صراحت می‌گوید حتی بعد از رسیدن به مرحله‌ی سودآوری، هم‌چنان درصد بالایی از درآمد صرف توسعه‌ی کسب و کارش و بهبود وسایل پذیرایی و از همه مهم‌تر ساخت بخش جدیدی به نام تونل زمان می‌شود.

8. درخواست کمک!

ترس از رد شدن و نه شنیدن، نداشتن اعتماد به نفس و برعکس در بعضی موارد غرور زیاد و بی‌جا بعضاً باعث می‌شود که کارآفرینان جوان از درخواست کمک از اطرافیانشان خودداری کنند. به یاد داشته باشید، به عنوان یک کارآفرین که تازه کسب و کار خود را شروع کرده‌است، منابع شما محدود است؛ همان‌طور زمان شما! بهترین راه کنار گذاشتن خجالت و یا غرور و کمک گرفتن از اطرافیان است. همیشه از نظرات، مشاوره و کمک‌های اطرافیان، حتی غریبه‌ها استفاده کنید. تجارب کارآفرینان موفق نشان داده است که ایده‌ها و فرصت‌های جالبی از این راه نصیبتان خواهد شد.

در داستان کارآفرینی عباس برزگر، در مراحل مختلف افراد بسیاری به او کمک کردند، از راننده مینی‌بوسی که اولین بار به او توصیه کرد بازاریابی را از طریق آژانس‌های مسافرتی انجام دهد تا روستائیان دیگر که به او و میهمانانش اجازه حضور در منازل و مجالس عروسی خود را دادند. اعضای خانواده‌ی او از روز اول تا الان حامی و پشتیبان او بودند و به گفته عباس برزگر بدون کمک آن‌ها جلب رضایت مشتریان هیچ‌گاه میسر نمی‌شد.

9. یادگیری مستمر

با شروع کارآفرینی، به خصوص در حوزه‌ی کسب و کارهای نوپا، ساعات زیادی از روز صرف رسیدگی به امور اجرایی خواهد شد. این موضوع بعد از چند ماه تبدیل به یک روتین شده تا جایی که به‌روز ماندن و فرآیند کسب دانش جدید کم‌کم از برنامه‌ی روزانه‌ی بنیان‌گذاران خارج می‌شود. به همین دلیل است که اکثر کارآفرینان باتجربه و نویسندگان مطرح حوزه‌ی کسب و کار، کارآفرینان جوان را، علاوه بر مطالعات مرتبط به این حوزه، به شرکت در سمینارها، کارگاه‌های آموزشی و حتی نمایشگاه‌های مختلف توصیه می‌کنند. هدف جذب دانش جدید و به‌روز بودن در دنیایی است که جریان اطلاعات در آن سرعت بی‌سابقه‌ای یافته است.

عباس برزگر از آن دسته از کارآفرینان تجربی است که از ابتدا کسب و کار را در خود بازار و نه در محیط‌های آموزشی یادگرفته است. اما به‌خوبی به فاکتور آموزش آگاه است. او در همان سال‌های اول از مسئولین خواسته بود به جای اهدای جایزه او را به کشورهای دیگر اعزام کنند تا دانش خود در صنعت گردشگری را به‌روز کند. او هم‌چنان برای یادگیری و به‌کارگیری دانش و تجربه‌ی موجود در این صنعت تلاش می‌کند.

10. بازاریابی با کم‌ترین هزینه‌ی ممکن

همان‌طور که پیش از این نیز اشاره شد، در آغاز کارآفرینی شما معمولاً منابع مالی چندانی در اختیار نخواهید داشت. از طرفی بازاریابی یکی از مهم‌ترین مراحل هر کسب و کاری است. با در نظر گرفتن این موارد، بهترین راه استفاده از کم‌هزینه‌ترین روش‌های بازاریابی است. بازاریابی دهان به دهان یکی از بهترین این روش‌هاست.

اگر چه عباس برزگر در تهیه وب‌سایت کوتاهی کرده، ولی شهرتی که در نتیجه‌ی میهمان‌نوازی خوب و مشتریان راضی به‌دست آورده این نقیصه را به‌خوبی پوشش می‌دهد. او می‌گوید:

یاد گرفتم منی که سایت ندارم، ایمیل ندارم، برای موفقیت و جذب توریست‌های بیشتر فقط یک راه دارم؛ جلب رضایت مشتری! یک مسافر راضی برود تا ده مسافر دیگر بیایند، ده مسافر راضی بروند تا ۱۰۰ توریست دیگر بیایند.

با همین استراتژی، وقتی نام او و دهکده‌ی سیاحتی-گردشگری‌اش را در اینترنت جستجو کنید در سایت‌های متعدد مسافرتی، توصیه‌های گردشگرانی را ملاحظه خواهید کرد که بعد از سفر به ایران و بازدید از بوانات سایر گردشگران دیگر را به انجام این مسافرت ترغیب کرده‌اند.

این ده نکته‌ آموزشی گوشه‌ای از عوامل موفقیت عباس برزگر، یکی از موفق‌ترین کارآفرینان صنعت گردشگری در ایران بود. قطعاً برای رسیدن به چنین موفقیتی عوامل بسیار دیگری دست به دست هم داده‌اند. در خاتمه مجدداً جمله‌ای که عباس برزگر در مصاحبه خود با روزآفرین بر گفتن آن تاکید بسیاری داشت را ذکر می‌کنم: “نابرده رنج گنج میسر نمی‌شود
دسته بندی : کارآفرینی

// 12:22 – چهارشنبه دوم دی ۱۳۹۴

اگر می‌خواهید سایت‌تان رتبه بهتری داشته باشد؛ این 15 ابزار رایگان سئو را استفاده کنید!

به توصیه متخصصان حوزه بهینه‌سازی موتورهای جستجو
پرداختن به موضوع بهینه‌سازی موتور جستجو یا به اختصار SEO می‎تواند کاری پر زحمت و زمان‌بر باشد. از طرف دیگر نیز کمک گرفتن از افراد متخصص در این حوزه هم می‎تواند بسیار پر هزینه باشد. اما خوشبختانه انبوهی از ابزارهای رایگان مبتنی بر کلاود سئو و نرم افزارهای قابل دانلود وجود دارد که می‎توانند کار شما را راحت کنند.

ابزارهای رایگان سئو ارزش امتحان کردن را دارند

ما انجمن‎ها و گروه‎های مرتبط با مباحث تخصصی سئو را به منظور یافتن ابزارهای رایگان توصیه شده شامل نرم افزارهای کاربردی در هر دو زمینه کلمات کلیدی و بک‎لینک را جستجو و یک لیست پانزده‎تایی از بهترین ابزارهای رایگان را جمع آوری کردیم. بعضی از این 15 ابزار سئو که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت بسیار شناخته شده هستند، و شاید شما اسامی‎ برخی دیگر از آنها را قبلا شنیده باشید. اما آنچه مسلم است این است که همه آنها ارزش امتحان کردن را دارند. اکثر قابلیت‎های موجود در این 15 ابزار رایگان هستند، اما برخی از آنها نیز برای اینکه امکانات بیشتری را در اختیار شما قرار دهند به شما پیشنهاد می‎کنند که نسخه کامل آنها را خریداری کنید.

Screaming Frog SEO Spider برای بررسی و تحلیل جزئیات فنی وب‎سایت

Screaming Frog SEO Spider یک نرم افزار معروف رایگان قابل دانلود است که با تمرکز روی بررسی دقیق جزئیات فنی طراحی سایت به منظور آشکارسازی مشکلاتی که ممکن است تاثیر منفی روی رتبه بندی‎های موتور جستجو داشته باشد، به شما اجازه می‎دهد وظایف مختلفی را انجام دهید. مدیر تجارت و بازاریابی الکترونیک شرکت We Sell Electrical، فیلیپ الیوت می‎گوید: «این برنامه ابزاری است که در عین سادگی در استفاده، جزئیات زیادی را پوشش می‎دهد.»

این ابزار یک کنکاش کامل از وب‎سایت شما به عمل می‎آورد. فهرست عناصری که این برنامه بررسی می‎کند از متا دیتا، تگ‎های متا روبات و تگ‎های استاندارد تا زمان پاسخ‌دهی، شمارنده کلمات و کدهای وضعیت، بسیار جامع و آگاهی رسان است. الیوت توصیه می‎کند از قابلیت بهینه سازی Google SERP این نرم افزار استفاده کنید. این نرم افزار رایگان است اما به شما اجازه می‎دهد تنها تا 500 آدرس URL را بررسی کنید. حق امتیاز سالانه این نرم افزار تقريبا 150 دلار است.

 SEMrush برای تحلیل رقابتی و بررسی کلیدواژه‎ها

ابزار رایگان SEMrush به بررسی موشکافانه عملکرد کلید واژه‎ها می‎پردازد. مواردی از قبیل این که کدام کلید واژه‎ها در سایت‎هایی که در گوگل رنکینگ زیر صد دارند مورد استفاده قرار گرفته‎اند. شما همچنین می‎توانید با اضافه کردن URLها اطلاعاتی از ترافیک سایت، کلید واژه‎های تبلیغاتی، ترافیک واقعی در مقابل ترافیک تبلیغاتی و نظاير آن را بدست آوريد.

SEMrush اطلاعاتی از جزئیات معیارهای تعاملی و بک‎لینک‎ها و همینطور اطلاعات هدف کلید واژه‎ها روی تمام وب‎سایت‎های داده شده را در اختیار شما قرار می‎دهد. الیوت می‎گوید: «ما از این نرم افزار برای اتخاذ تصمیم گیری آگاهانه در مورد بهینه سازی موتور جستجو روی وب سایت خود استفاده می‎کنیم.» با وجودی که SEMrush قابلیت‎های پیشرفته دیگری نیز دارد، اما نسخه رايگان آن همچنان بسیار مفید است. هزینه تهیه نسخه پریمیوم این ابزار 70 دلار در ماه است.

Ubersuggest برای بررسی کلید واژه‎ها

طبق گفته توسعه دهنده این نرم افزار، Ubersuggest شبیه به قابلیت پیشنهاد دهنده کلید واژه و تکمیل خودکار گوگل است. یک کلید واژه را تایپ کنید، یک زبان و نوع محتوا (مثل وب، عکس یا اخبار) را انتخاب کنید تا این ابزار اصطلاحات مرتبطی که جستجوکنندگان در گوگل یا دیگر سایت‎ها استفاده می‎کنند را پیشنهاد کند.

مسئول سئو و تجارت الکترونیک  BowlerHat، ماکوس میلر می‎گوید او به طور همزمان از Ubersuggest و Keyword Planner گوگل استفاده می‎کند. او می‎گوید: «Ubersuggest به شما کمک می‎کند به خلق ایده پرداخته و کلید واژه‎های پایه خود را به مجموعه بسیار متنوعی از گزینه‎ها گسترش دهید. بعد از آن شما می‎توانید این گذر واژه‎ها را از طریق Google Keyword Planner اجرا كنيد تا به معیارهای دقیق‌تری دست پيدا کرده و این معیارها را با شرایط خاص خود تطبیق دهید.»

Google Keyword Planner برای بررسی کلید واژه

بنیان‌گذار  Auctus Marketing کریستین هابرمن می‎گوید: «Google’s Keyword Planner همچنان در دسترس‎ترین منبع برای پی بردن به حجم جستجوی یک کلید واژه و کسب آگاهی در مورد میانگین هزینه در ازای کلیک (cost-per-click) است.» او در ادامه می‎گوید: «با استفاده از این ابزار شما می‎توانید به واقع کشف کنید که کدام کلید واژه‎ها بیشترین میزان تاثیرگذاری برای هدف یک کسب و کار را خواهند داشت. این ابزار همچنین می‎تواند برای یافتن کلمات کلیدی طولانی (long-tail keywords) بسیار مفید باشد.»

هابرمن برخی اوقات یک سایت رقیب را در کادر URL این ابزار قرار می‎دهد تا ببیند کدام کلید واژه‎ها در آن سایت برجسته هستند. او معتقد است این ابزار بسیار قدرتمند است و هر سئو کاری باید از آن برای بررسی کلمات کلیدی استفاده کند.

KWFinder برای بررسی کلید واژه

KWFinderبه شما کمک می‎کند کلمات کلیدی طولانی را در رقابت سطح پایین سئو پیدا کنید. شما می‎توانید روزانه پنج جستجو و بیش از 50 کلید واژه در هر جستجو را به صورت رایگان انجام دهید. بنیانگذار Jiffy Rank تیم دتمر می‎گوید: « این ابزار می‎تواند به طور کامل دیدگاه شما را نسبت به آنچه در مورد جستجو کردن مردم تصور می‎کردید تغییر دهد. شما می‎توانید عبارت جستجویی را که به نظرتان ایده‎ال می‎رسد را تایپ کنید تا این ابزار تعداد ترافیک جستجو، برآورد هزینه در ازای کلیک و امتیاز کسب شده سئوی آنها در گوگل را به شما اعلام کند، که یک معیار عالی برای بدست آوردن میزان دشواری آن برای قرار گرفتن در صفحه اول نتایج جستجو است.» طبق گفته دتمر، KWFinder همچنین جستجوهای مرتبط را نیز تولید می‎کند. نسخه بدون محدودیت این ابزار 29 دلار در ماه هزینه دارد.

Google Search Console برای نگهداری از وب‎سایت

Google Search Console که سابقا Google Webmaster Tools نام داشت به خوبی شناخته شده است، اما طبق گفته مشاور مستقل سئوی Morgan Online Marketing استیو مورگان «بعضی وقتها دست کم گرفته شده و یا به کلی نادیده گرفته می‎شود.»

Google Search Console رایگان است و برای شناسایی خطاهای موجود در سایت که می‎توانند تاثیر منفی روی رتبه بندی نتایج جستجوی گوگل داشته باشند بسیار مفید است. این ابزار می‎تواند خطاهايی مثل 404/Page Not Found را که ممکن است از نظرScreaming Frog SEO Spider پنهان بماند را مشخص کند. شما همچنین می‎توانید از ابزارFetch as Google آن استفاده کنید تا از گوگل بخواهد دوباره به کنکاش یک URL یا کل سایت شما بپردازد که می‎تواند بسیار سریعتر از زمانی که آنها به طور طبیعی این کار را انجام می‎دهند تمام شود. ابزار Fetch as Google را می‎توان روی سایت‎های موبایل و دسکتاپ به کار برد.

SEOCentro SEO Analyzer برای تجزیه تحلیل وب‎سایت و محتوای آن

بنیان‌گذارDaymark Digital  شانون استفان می‎گوید: «SEO Analyzer یک ابزار سئوی بی نظیر است که من در تمام مصاحبه‎های خود استفاده از آن را توصیه می‎کنم. اگر چه این ابزار به شما نمی‎گوید که چطور مشکلات سئوی وب‎سایت خود را برطرف کنید، اما به شما یک تصویر روشن و کامل از موارد اشتباه و مواردی که به خوبی کار می‎کنند را ارائه می‎کند. اطمینان حاصل کنید که به انتهای صفحه این ابزار هم اسکرول می‎کنید تا ببندید کلمات کلیدی اصلی شما در آن صفحه وب کدام است. اگر کلمه کلیدی اصلی شما چیزی شبیه به “کسب اطلاعات بیشتر” است باید روی بهینه سازی محتوای صفحه خود بیشتر کار کنید.

Panguin برای بررسی الگوريتم پنگوئن و پاندا

ابزار Panguin وب‎سایت‎ها را تجزیه تحلیل کرده و انواع مختلفی از مشکلات، شامل تاثیرات احتمالی به‎روزرسانی‎های پنگوئن و پاندای گوگل را بررسی می‎کند. طبق گفته مدیر بخش سئوی Active Web Group ماریا فیسینا، این ابزار منحصر به فرد از حساب Google Analytics شما و به ویژه جستجو در ترافیک طبیعی از آن بهره برداری می‎کند. او می‎گوید: «استفاده از پنگوئن در زمان ارزیابی روند عملکرد یک سایت بسیار مفید است.»

Website Penalty Indicator برای بررسی پنگوئن، پاندا و سازگاری با موبایل

یکی دیگر از ابزاری که استفاده از آن برای بررسی مجازات‎های گوگل توصیه می‎شود  Website Penalty Indicatorاست که ترافیک طبیعی یک سایت را در مقابل به‎روزرسانی‎های الگوريتم جدول زمانی پنگوئن، پاندا و میزان سازگاری با موبایل را به شکل نمودار ترسیم می‎کند. مالک Northside SEO آنتونی نلسون می‎گوید: «اگر شما در صدد خرید یک دامنه هستید و یا تنها می‎خواهید در مورد رقبای خود کمی‎ تحقيق کنید، این ابزار چشم انداز سریع و واضحی از اینکه آیا آن دامنه تحت تاثیر هر گونه از به‎روزرسانی الگوريتم‎های بزرگ گوگل قرار گرفته است یا خیر را در اختیار شما قرار می‎دهد.»

Yoast SEO برای بهینه‌سازی سایت‎های وردپرس

Yoast SEO یک افزونه رایگان برای وبلاگ‎ها و وب‎سایت‎های وردپرس است و طبق گفته فروشگاه آن‎لاین Morgan این افزونه این گزینه را در اختیار شما قرار می‎دهد تا عنوان صفحه و متادیتای صفحات یا پست‎های جداگانه را تغییر دهید. همچنین علاوه بر این که به شما کمک می‎کند یک نقشه سایت سفارشی XML بسازید، مبانی سئو و راهنمای ساخت کلید واژه‎های مناسب و بسیاری از قابلیت‎های دیگر را نیز در اختیار شما قرار می‎دهد. این افزونه با استفاده از دایره‎های سبز، زرد و قرمز بازخورد تاثیرات سئو روی پست‎ها و صفحات را به شما نشان می‎دهد.

SEO SpyGlass برای تحلیل رقیب و تحلیل بک‎لینک

SEO SpyGlass یک نرم افزار رایگان قابل دانلود است که برای تحت نظر گرفتن پروفایل بک‎لینک یک وب‎سایت و یافتن منابع بک‎لینک‎های رقیب ضروری است. مشاور فنی DittoDigital میشل سیموندز می‎گوید: «این نرم افزار بیشتر از هر ابزار دیگری که من تا به حال استفاده کرده‎ام، جزئیات بسیار گسترده‎ای را فراهم می‎کند. میزان اطلاعاتی که شما می‎توانید جمع آوری کنید و جایی که این اطلاعات از آن جمع آوری می‎شود همگی تحت کنترل شما هستند. همچنین، شما می‎توانید زمان جمع آوری این اطلاعات را نیز کنترل کنید.»

برخلاف بسیاری دیگر از ابزارهای مشابه، شما می‎توانید یک تجزیه و تحلیل را به جای یک چرخه منظم در فواصل نامنظم اجرا کنید. سیموندز می‎گوید: «بسیار حیاتی است که زمانی که برخی تغییرات عمده رخ می‎دهند شما به سرعت گزارش به‎روزرسانی آن را در اختیار داشته باشید.» برای دسترسی به قابلیت‎های بیشتر در این نرم افزار بر اساس نوع قابلیت‎های انتحابی، مبلغ 124.75 یا 299.75 دلار را باید پرداخت کنید.

Moz Open Site Explorer برای تحلیل بک‎لینک و اعتبار وب‎سایت

ابزارهای سئوی Moz اغلب غیر رایگان بوده و برای خرید حق امتیاز ماهانه آن باید مبلغ 99 دلار پرداخت کرد. اما شما می‎توانید از یکی از قابلیت‎های جالب توجه آن به نام Open Site Explorer به رایگان استفاده کنید. Open Site Explorer یک تحلیل‎گر لینک فوق العاده است که لینک‎های ورودی، اعتبار، معیارهای لینک‎های درون صفحه، صفحات برتر، لینک به دامنه‎ها و Landing page های برتر به وب‎سایت شما را مورد تجزیه تحلیل قرار می‎دهد.

این ابزار همچنین امکان بررسی اعتبار کل یک سایت یا یک صفحه خاص را در اختیار شما قرار می‎دهد. استفان از Daymark Digital می‎گوید: «با شناخت داشتن از این اطلاعات شما می‎توانید صفحات خود را بیشتر از میزان اعتبار حال حاضر بهینه کنید. همچنین شما می‎توانید یک استراتژی جدید برای ساخت لینک‎هایی که اعتبار آن‎لاین شما را افزایش می‎دهد تهیه کنید.»

ابزار Varvy Seo برای تحلیل محتوا و وب‎سایت

ابزار رایگانVarvy Seo با فراهم کردن انواع مختلفی از بررسی‎های اجمالی به شما اين امکان را می‎دهد تا از چگونگی عملکرد وب‎سایت و محتوای درون آن مطلع شوید. این اطلاعات شامل تعداد دامنه‎هایی که به شما لینک شده‎اند تا ملاحظات اخیر رسانه‎های اجتماعی را شامل می‎شود. تحلیل‎گر سئو و مسئول بخش تجارت الکترونیکAnchour Creative الکساندر مانسل می‎گوید: «تنها کافی است یک صفحه از وب‎سایت خود را وارد کرده و نتایج سئوی به دست آمده را مشاهده کنید. این ابزار با نگاه دقیق‎تر به بخش‎های پر اهمیت مثل بهینه سازی تصاویر، بهینه سازی محتوا، مشکلات فنی وب‎سایت، سرعت وب‎سایت و لینک‎ها به شما کمک می‎کند تا تصمیمات هوشمندانه‎تری برای بهبود سئو در سایت خود اتخاذ کنید.»

Google Analytics برای گزارشات سفارشی

طبق گفته مانسل از Anchour Creative، ابزار Google Analytics یکی از معروف‎ترین مجموعه ابزارهای رایگان سئو است، اما ابزار سفارشی سازی گزارشات آن اغلب اوقات یا بسیار کم استفاده می‎شود و یا اصلا از آن استفاده نمی‎شود. بخش Custom Reports از مجموعه غنی Google Analytics به شما اجازه می‎دهد ابعادی مثل شهر و معیارهایی را که می‎تواند شامل نرخ دفع بازدیدکننده و میزان مشاهده از صفحه باشد را انتخاب کنید تا یک نگاه سفارشی شده بلادرنگ از عملکرد سایت داشته باشید. برای مثال، Custom Reports از مجموعه GA به مانسل اجازه می‎دهد به راحتی ببیند کدام روز هفته یک سایت مشتری بر اساس جنسيت و سن بازدیدکننده بیشتری داشته است. مانسل می‎گوید: «وقتی این ابزار با سایر ابزارهای Google Analytics و Moz ترکیب می‎شود می‎توان به آمار با جزئیات بیشتری دست یافت.»

TinEye برای جستجوی معکوس تصاویر

TinEye یک ابزار جستجوگر معکوس عکس رایگان است که برای استراتژی‎های سئوی جستجوی تصاویر کاربرد دارد. مانسل می‎گوید: «بخشی از استراتژی بک‎لینک من ارسال تصاویر با کیفیت بالا از جانب مشتريان به سایت‎های ذخيره عکس، و بعد بررسی اینکه چه کسی از آن عکس‎ها استفاده کرده به وسیله TinEye است. من به مالک سایت ای‎میل خواهم داد و توضیح می‎دهم چطور مشتريان من مالک عکس اصلی هستند، و سوال می‎کنم آیا مایل هستند که به وب‎سایت‎شان لینک داده شود. من از افزونه کروم TinEye استفاده می‎کنم، بنابراین قادر خواهم بود با راست-کلیک روی یک عکس با استفاده از TinEye کل وب را برای آن جستجو کنم.» افزونه TinEye برای فایرفاکس، سفاری، اینترنت اکسپلورر و اپرا نیز موجود است.

دسته بندی :

آخرین مطالب
» از این 10 اشتباه رایج در استفاده از ایمیل اجتناب کنید! ( چهارشنبه شانزدهم دی ۱۳۹۴ )
» 33 ترفند کاربردی و پنهانی جی‌میل برای فتح دنیای ایمیل (بخش دوم) ( چهارشنبه شانزدهم دی ۱۳۹۴ )
» 33 ترفند کاربردی و پنهانی جی‌میل برای فتح دنیای ایمیل (بخش اول) ( چهارشنبه شانزدهم دی ۱۳۹۴ )
» 10 مهارت موردنیاز برای تیم های بازاریابی آنلاین ( شنبه دوازدهم دی ۱۳۹۴ )
» با این 10 ترفند بیشترین سود را از لینکدین ببرید! ( چهارشنبه نهم دی ۱۳۹۴ )
» خودآموز برنامه نویسی در 10 سال ( شنبه پنجم دی ۱۳۹۴ )
» ده نکته آموزشی از ماجرای کارآفرینی عباس برزگر و دهکده اقامتی-گردشگری او در بوانات ( جمعه چهارم دی ۱۳۹۴ )
» اگر می‌خواهید سایت‌تان رتبه بهتری داشته باشد؛ این 15 ابزار رایگان سئو را استفاده کنید! ( چهارشنبه دوم دی ۱۳۹۴ )

آرشیو

  • دی ۱۳۹۴

درباره‌ی

همچنین ببینید

آموزه های مدیریتی(مشاوره)

آموزه های مدیریتی(مشاوره) ⭕روباهی از شتری پرسید: «عمق این رودخانه چه اندازه است؟؟» شتر جواب …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پشتیبانی پشتیبانی تلگرامی لاین استور